Werken bij Centric Health

Fijn dat je hier bent aangeland en interesse hebt in een bepaald niet-alledaagse organisatie binnen de huisartsenzorg. Als je de eerste of volgende stap in je zorgcarrière wilt zetten valt er hier veel te ontdekken.

Picture

Je nieuwe werkomgeving

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren.

Op dit moment zijn er 4 praktijken aangesloten bij Centric Health en dat aantal groeit door. In elke praktijk werken huisartsen en andere eerstelijns zorgverleners als team samen: dat team krijgt de ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om het reilen en zeilen van de praktijk zelf vorm te geven.

Lokaal zijn er goede samenwerkingsverbanden met onder meer apothekers en paramedici. De organisatie is op veel punten de tijd vooruit. We leveren nu al de zorg van morgen.

Voor huisartsen

Ben jij huisarts en geprikkeld door onze ‘andere’ manier van werken? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden die er binnen Centric Health zijn om als huisarts aan de slag te gaan.

Binnen Centric Health werken we met een gezonde teammix: op het niveau van de praktijk onder artsen, op het niveau van de gehele praktijk inclusief al het overige personeel en op het niveau van Centric Health. Zo krijgen we een duidelijke afstemming van de rollen en posities binnen het Centric Health netwerk. We onderscheiden drie verschillende soorten huisartsen.

Lees meer
hand

Bekijk de vacatures

Wat maakt werken bij Centric Health bijzonder?

mond
  • Meer tijd voor patiënten dankzij de excellente back office en IT
  • Focus op persoonlijke ontwikkeling en professionele autonomie
  • Opleidingsmogelijkheden voor aanvullende specialisaties
  • Lokale verantwoordelijkheid om de praktijk naar eigen visie te runnen
  • Netwerk zorgprofessionals die elkaar helpen en kennis delen

Groei mee!

We bieden medewerkers interne en externe leermogelijkheden in een sub- of aanvullende specialisatie. Wil je bijvoorbeeld kaderarts worden of je specialiseren in kleine ingrepen? Heb je affiniteit met een specifieke patiëntenpopulatie? Wil je aan de slag met diabetes- of andere behandelprogramma’s? Is er een ander vakgebied dat je graag beheerst of wil je coördinerend aan de slag? Laat tijdens de kennismaking weten waar jouw passie ligt.

aanhalingstekens

Centraal staan eigen regie van patiënten en professionele autonomie van onze mensen.